Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Gezelschap bij (en na) het eten

Wij zoeken een vrijwilliger die gezellig samen met onze bewoners wil eten. Iedere ochtend van 8.00 tot 11.00 uur en iedere avond van 17:30 uur tot 20:00 uur gebruiken de bewoners van onze afdelingen in de huiskamer een broodmaaltijd. Sommige bewoners kunnen een helpende hand goed gebruiken en andere bewoners vinden het gewoon gezellig als u erbij bent op deze momenten.Na het eten kunt u samen met de bewoners een spelletje doen, gewoon gezellig een praatje maken of een wandelingetje maken.

Uiteraard kunt u zelf aangeven op welke tijden en dagen u kunt komen. Elke week, 1 keer in de twee weken of misschien vaker: de bewoners zullen blij met u zijn!

Meer informatie

Wilt u meer informatie of wilt u vrijwilliger worden bij Sint Jozefoord? U kunt natuurlijk altijd een keertje vrijblijvend langskomen en tijdens een bakje koffie praten over de activiteiten die u kunt doen op Sint Jozefoord. Of neem contact op met Mw. José van Niftrik: (073) – 534 2342 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij bieden

Sint Jozefoord biedt vrijwilligers een goede sfeer, begeleiding, onkostenvergoeding, jaarlijkse bijeenkomsten en specifieke scholing zoals het omgaan met bewoners met dementie.

Neem contact met ons op

Vul uw naam in

Vul uw telefoonnummer in

Vul een e-mailadres in

Invalid Input

* Verplicht in te vullen

Invalid Input

Invalid Input