Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Zorg en ondersteuning thuis

Als u ouder wordt, kan het zijn dat u hulp of ondersteuning nodig heeft om thuis te kunnen blijven wonen. Of misschien bent u mantelzorger en zoekt u een zorgorganisatie die u kan helpen om de mantelzorgtaken beter aan te kunnen. Sint Jozefoord helpt u waar mogelijk is en biedt huishoudelijke hulp, wijkverpleging, dagbesteding en maaltijd aan huis.

Activiteiten voor senioren

Daarnaast bent u ook van harte welkom om bij Sint Jozefoord gelijkgestemden te ontmoeten. U bent van harte welkom bij diverse activiteiten die wij organiseren, zoals concerten, lezingen en optredens. U kunt het volledige aanbod vinden onder nieuws.

Wij organiseren, in samenwerking met Welzijnsorganisatie Farent maandelijks het Dementie Café, voor mensen met dementie en hun naasten. Elke bijeenkomst heeft een ander thema rond dementie. Informatie over de komende bijeenkomst(en) vindt u onder nieuws.   

Bibliotheek voor Nuland, Vinkel en Geffen

U bent van harte welkom in onze bibliotheek, waarvan u als inwoner van Nuland, Vinkel en Geffen gratis boeken kunt lenen. De bibliotheek huisvest een grote collectie van meer dan 2.250 boeken, waarvan bijna 600 grootletterboeken en ruim 100 luisterboeken.

Restaurant ‘De Ontmoeting’

U bent elke dag welkom in Restaurant ‘De Ontmoeting’ voor een kopje koffie of thee. Tegen aantrekkelijke prijzen kunt u hier een heerlijke maaltijd eten of genieten van een lekkere lunch.