Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Lekker en gezond

Wij laten onze koelverse maaltijden bij u thuis bezorgen, zodat u ze alleen nog maar hoeft te verwarmen. Zo eet u warm en gezond, op een tijd die u uitkomt. De maaltijden zijn gevarieerd, seizoensgebonden en vooral lekker. De maaltijden zijn in overleg met een voedingsdeskundige samengesteld, dus ook gezond en verantwoord. Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen. Wij bezorgen de maaltijden een keer per week. De minimale afname is vier maaltijden per bezorging. Indien u dit op prijs stelt, helpen wij u met het invullen van de menulijst en het maken van een keuze. U kunt uw maaltijden ook online bestellen: https://www.etenzothuis.nl/jozefoord.

Ook boodschappen bestellen

Daarnaast kunt u bij ons ook uw dagelijkse boodschappen bestellen. Ook deze bezorgen wij bij u thuis.

Voor wie?

Maaltijd bij u thuis is bedoeld voor mensen die in de omgeving van Jozefoord wonen en die niet meer zelf kunnen of willen koken. De maximale reistijd vanuit Jozefoord is 15 minuten. U heeft geen indicatie nodig voor de maaltijdservice.

Kosten

De kosten (€4,99 per maaltijd) betaalt u zelf. U spreekt met ons af hoeveel maaltijden u elke week bezorgd wilt krijgen en wanneer.

In ons restaurant eten

Wilt u graag een keer in ons restaurant De Ontmoeting komen eten? Dan bent u van harte welkom. U ontmoet dan bewoners van Sint Jozefoord en andere mensen uit de omgeving. Wij organiseren ook regelmatig bijeenkomsten in ons restaurant.

 

Neem contact met ons op

Naam*
Vul uw naam in

Telefoonnummer*
Vul uw telefoonnummer in

E-mailadres*
Vul een e-mailadres in

Vraag / opmerking
Invalid Input

* Verplicht in te vullen

Invalid Input