Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Hulp in huis

Heeft u hulp nodig bij het huishouden, bijvoorbeeld omdat u zelf niet meer alles kunt door uw leeftijd of een chronische aandoening? Of tijdelijk, omdat u geopereerd bent of herstellende bent? Sint Jozefoord biedt u huishoudelijke hulp, afgestemd op uw wensen. Wij leveren u een betrouwbare hulp, die uw huis schoonhoudt en (als het nodig is) ook de boodschappen doet en voor u kookt, wast en strijkt.

In Nuland en Vinkel bieden wij huishoudelijke hulp via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) van de gemeente ’s-Hertogenbosch en als ondersteuning voor mantelzorgers. In Geffen bieden wij particuliere huishoudelijke zorg.

Ondersteuning voor mantelzorgers

Ook als mantelzorger kunt u voor huishoudelijke hulp bij ons terecht. De gemeente ’s-Hertogenbosch biedt ondersteuning aan mantelzorgers die wonen in de gemeente én zorgen voor iemand in de gemeente. Daarom kunt u als mantelzorger gebruikmaken van huishoudelijke hulp tegen een extra laag tarief van 5,50 per uur. U kunt deze huishoudelijke zorg in uw eigen huis inzetten óf in het huis van degene voor wie u zorgt. Bekijk hier de infografic van de gemeente ’s-Hertogenbosch over  ‘Hulp bij het huishouden voor mantelzorgers’. Hierin staat informatie over de voorwaarden en aanmelding. Uiteraard kunnen wij u ook verder informeren. Neem hiervoor contact met ons op.

Huishoudelijke hulp aanvragen (Nuland en Vinkel)

Voor huishoudelijke hulp van Sint Jozefoord heeft u een Wmo-indicatie nodig. Deze vraagt u aan bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Eigen bijdrage voor huishoudelijke hulp (Nuland en Vinkel)

Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen, betaalt u zelf een deel van de kosten. Hoeveel dit is kunt u berekenen op de website van het Centraal Administratie Kantoor (CAK).

Huishoudelijke hulp in Geffen

In Geffen bieden wij huishoudelijke hulp zonder indicatie. Dit betekent dat u de uren zelf betaalt. Wilt u hierover meer informatie, neem dan contact met ons op.

 

Neem contact met ons op

Vul uw naam in

Vul uw telefoonnummer in

Vul een e-mailadres in

Invalid Input

* Verplicht in te vullen

Invalid Input