Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Structuur

Bent u al wat ouder, woont u zelfstandig en wordt u misschien soms wat vergeetachtig? Dan is het fijn en belangrijk om een vaste structuur te hebben, onder de mensen te komen, mee te doen met activiteiten en professionele ondersteuning te krijgen. Bij ons kan dit allemaal.

Afwisseling in een vast programma

Het belangrijkste kenmerk van onze dagbesteding is de structuur die wij u bieden. De dagen hebben een vast programma, met een goede afwisseling van activiteiten en rust. En uiteraard zijn er vaste momenten waarop we eten en bijvoorbeeld koffie drinken. U kunt ervoor kiezen het programma op één of meerdere dagen per week te volgen. De dagbesteding duurt altijd van 10.00 tot 16.00 uur.

Actief en vitaal blijven

Sint Jozefoord biedt zorg en ondersteuning vanuit de visie dat de kwaliteit van het leven centraal staat; dat bewoners en cliënten zo lang mogelijk actief blijven, gestimuleerd worden dat te doen wat zij nog kunnen. Ook hier is de dagbesteding op gericht: u zo actief en vitaal mogelijk te houden. Los daarvan is het ook gewoon leuk. Voorbeelden van de activiteiten zijn wandelen, bewegen, muziek maken (of luisteren), zingen, schilderen, tuinieren, biljarten, knutselen en handwerken. We bieden ook geheugentraining en andere activiteiten die ervoor zorgen dat uw geest scherp blijft, zoals de krant lezen. Daarnaast zorgen we altijd voor een warme maaltijd, die – zo mogelijk – samen met u wordt bereid. En als het nodig is, krijgt u hulp bij uw persoonlijke verzorging.

Vervoer

In principe regelt u zelf het vervoer naar de dagbesteding. Als dit niet lukt, dan kunnen wij u ophalen en thuisbrengen.

Voorwaarden

U kunt bij de dagbesteding terecht wanneer u een Wmo-indicatie van de gemeente ‘s-Hertogenbosch of Oss heeft of een Wlz-indicatie van het CIZ. Ook met een persoonsgebonden budget kunt u gebruikmaken van dagbesteding.

Voor wie?

Wij bieden dagbesteding aan voor inwoners van Nuland en Vinkel, onderdeel van de gemeente ’s-Hertogenbosch, en Geffen (gemeente Oss).

Kosten

Een deel van de kosten voor onze dagbesteding wordt vergoed door de gemeente
’s-Hertogenbosch of Oss. Daarnaast betaalt u een eigen bijdrage.

Neem contact met ons op

Vul uw naam in

Vul uw telefoonnummer in

Vul een e-mailadres in

Invalid Input

* Verplicht in te vullen

Invalid Input