Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Als u of uw naaste de diagnose dementie krijgt, komt er veel op u af. Waar heeft u recht op? Wie kan u helpen? En welke mogelijkheden zijn er voor nu en voor later? Een casemanager is een vaste begeleider voor mensen met dementie en hun naasten.

Waar kan een casemanager dementie u bij helpen?

Een casemanager helpt bij:

  • het wegwijs worden in de wereld van zorg en welzijn;
  • het regelen van zorg;
  • het bieden van emotionele ondersteuning.

De casemanager van Sint Jozefoord staat voor u klaar. Momenteel is er geen wachtlijst. Wilt u meer informatie of kennismaken? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het algemene telefoonnummer 073 5 342 342 of rechtstreeks met de Casemanager: Mw. Jeanne Pennings is op donderdag bereikbaar via 06-15590241 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Netwerk Dementie

Sint Jozefoord is aangesloten bij Netwerk Dementie Bommelerwaard -'s Hertogenbosch e.o. Het Netwerk Dementie geeft invulling aan de samenwerking tussen de zorgorganisaties onderling en de samenwerking met regionale partners zoals huisartsen, ziekenhuis, Alzheimer NL, gemeenten, welzijns- en mantelorganisaties en de preferente zorgverzekeraar.

Neem contact met ons op

Vul uw naam in

Vul uw telefoonnummer in

Vul een e-mailadres in

Invalid Input

* Verplicht in te vullen

Invalid Input

Invalid Input