Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Beste Werkgever

Wij zijn in 2015 en 2016 verkozen door Effectory en Intermediair tot de Beste Werkgever in de categorie non-profit tot 1000 medewerkers. In 2017 heeft Sint Jozefoord het Keurmerk Beste Werkgever gekregen. In het laatste medewerkersonderzoek scoren wij een 8,7 op tevredenheid en bevlogenheid en op betrokkenheid zelfs een 9,2!

Investeren

Bij Sint Jozefoord staat de mens, en dus de medewerkers en vrijwilligers; de cliënt, familie en vrienden centraal. De verbondenheid tussen hen is groot. De ideeën van ieder van hen doen er werkelijk toe. Om dit vorm en inhoud te geven organiseren wij onder andere jaarlijks Inspiratie- en Verbindingsdagen, waar allen uitgenodigd worden om mee te denken met de wijze waarop wij ons beleid invulling geven. Daarnaast vinden wij de lichamelijk en geestelijke gezondheid van niet alleen onze cliënten, maar ook van onze medewerkers en vrijwilligers erg belangrijk. Voor onze medewerkers betekent dit dat zij naast de ‘normale’ secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsenplan en mediaplan, ook kunnen deelnemen aan binnen Sint Jozefoord georganiseerde Mindfulness, yoga- en schilderlessen.

Profiel

Sint Jozefoord is een organisatie:

  • waar je ideeën ertoe doen
  • waar de verbondenheid tussen de cliënten en de medewerkers groot is
  • waar overleglijnen kort zijn en je een verschil kunt maken

Regelmatig zoeken wij mensen die zich net zo thuis voelen bij Sint Jozefoord als onze bewoners en cliënten. Bij ons werk je mee aan gelijkwaardigheid, verbondenheid, kleinschaligheid en kwaliteit. Dit zijn de kernwaarden van Sint Jozefoord. Als deze waarden ook bij jou passen en je je kunt vinden in ons profiel, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Open sollicitatie

Op een (open) sollicitatiebrief krijg je altijd een reactie, eventueel bewaren we je brief voor een toekomstige vacature. Je kunt je motivatie en cv mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacatures

Onze openstaande vacatures vind je hieronder, in regionale kranten en op www.brabantzorg.net.

 

Stagelopen bij Sint Jozefoord

Sint Jozefoord is erkend leerbedrijf door SBB (Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Wil je meer informatie over stagelopen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Jeanne Opdam, opleidingsfunctionaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

sbb beeldmerk