Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Gouden KeurmerkPREZO KM goud pms872U

Organisaties die Verpleging, Verzorging en/of Thuiszorg bieden kunnen door middel van een externe audit hun interne kwaliteitsbeleid laten beoordelen door onafhankelijke deskundigen. De intramurale zorg (verpleeg- en verzorgingshuiszorg) van Sint Jozefoord is door kwaliteitsauditorganisatie Perspekt, beloond met de hoogste kwalificatie: Het Gouden Prezo-keurmerk.

PREZO kijkt hoe er voor de volgende levensgebieden van de cliënt gezorgd wordt:

  • lichamelijk welbevinden en gezondheid;
  • woon- en leefomgeving;
  • participatie en sociale zelfredzaamheid;
  • mentaal welbevinden.

Daarnaast is Sint Jozefoord in 2013 door de Branchevereniging voor Zorgondernemers Actiz benoemd tot Koploper in de Zorg.

Zorgkaart Nederlandzorgkaartnederland

Sint Jozefoord wordt op Zorgkaart Nederland gemiddeld beoordeeld met een 8,9 (augustus 2019). 

Waarderingen:

11 februari 2019: 8

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met dit verpleeghuis.De bewoners worden met respect benaderd, en liefdevol verzorgd. Ook naar mij als contactpersoon wordt geluisterd, ik wordt betrokken en heb ook het gevoel dat mijn mening er toe doet.Een pluim voor de medewerkers, zowel in de zorg als de medewerkers daar omheen.

17 januari 2019: 10

Onze vader en opa heeft zich nergens zo thuis gevoeld als hier en heeft hier ook zijn rust gevonden. Hij is altijd met veel liefde en vrolijkheid verzorgd. Wij hadden het niet anders gewild.

3 januari 2019: 9,2

Men doet er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bij vragen komen er snel antwoorden en oplossingen.

19 november 2018: 9,7

Mijn moeder is hier opgenomen vanwege Alzheimer en ik kan niet anders zeggen dan dat zij uitmuntend wordt verzorgd. Ook de communicatie tussen de staf en familie is uitstekend met korte communicatielijnen en goede bereikbaarheid. Ik kan Sint Jozefoord aan iedereen aanraden.

Cliëntenonderzoek 2018

  • Tevredenheid: 8,8 (augustus 2018) 

Medewerkersonderzoek 

In achtereenvolgens 2015 en 2016 zijn we in een door Intermediair en Effectory gehouden vergelijkend onderzoek onder 240.000 medewerkers verkozen tot de Beste Werkgever van Nederland in de categorie tot 1.000 medewerkers. In 2017 heeft Sint Jozefoord het Keurmerk Beste Werkgever gekregen. De scores in 2017 waren:

  • Bevlogenheid 8,4
  • Betrokkenheid 9,1
  • Tevredenheid 8,5

 Klachten

Indien u niet tevreden bent over de hulpverlening bij Sint Jozefoord, dan horen wij dit graag van u. Een klacht is voor ons een kans om onze dienstverlening te verbeteren. Informatie over wij met klachten omgaan, vindt u in onze klachtenbrochure. Daarnaast kunt u de gehele klachtenregeling inzien. 

Privacy

De Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) regelt de bescherming van persoonsgegevens. Binnen zorginstellingen worden persoonsgegevens verwerkt omdat het noodzakelijk is voor het leveren van goede zorg. In de folder over Privacytreft u informatie aan over de AVG en over de wijze waarop Sint Jozefoord met uw persoonsgegevens omgaat. U kunt deze gegevens inzien en, indien zij niet correct zijn, kunt u ze laten corrigeren.

Kwaliteitsverslag