Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Expositie: Van eigen hand

Kunstwerken van cliënten, vrijwilligers en medewerkers van Sint Jozefoord

Deze zomer presenteert Sint Jozefoord wederom een geheel nieuwe, zeer afwisselen­de expositie. Met trots, want deze kunstwerken zijn gemaakt door personeel, vrijwilligers en vooral bewoners van Sint Jozefoord.

Het Atelier

Er zijn weer veel bewoners bij gekomen die hebben ontdekt hoe fijn en rustgevend schil­deren kan zijn. Nieuw zijn dit jaar de schilde­rijen die gemaakt zijn door bewoners op de PG-afdelingen. Dankzij het mobiele atelier kunnen we naar de bewoners toe die niet naar het atelier kunnen komen. Hier zijn de meest mooie schilderijtjes gemaakt.

Welzijn & Recreatie

Ook de kunstwerken die door de bewoners gemaakt worden bij Welzijn & Recreatie, zijn te zien bij de expositie. Deze kunstwer­ken staan in het teken staan van vreugde. We willen graag de klaproos laten zien. De klaproos staat symbool voor de spontane vreugde van de natuur . De bewoners hebben ook vreugde beleefd met het werken aan een klaproos. Deze zijn geboetseerd met een fijne kleisoort en zijn daarna met een glazuur be­werkt om de mooie warme roodoranje kleur te krijgen. Nu hebben we gekozen voor een liggende vorm, maar na de tentoonstelling zullen ze op een stalen staaf komen te staan, die in de tuin geprikt kan worden.

Na een jaar waarin met veel voldoening crea­tief gewerkt is, kan de zomerexpositie begin­nen. Graag willen wij iedereen uitnodigen om te komen kijken. De expositie is te zien vanaf 1 juni tot 31 augustus in de gangen.

Opening

De feestelijke opening vindt plaats op 6 juni, om 15.00 uur in Restaurant De Ontmoeting.

2017 05 02 20.10.53 1493750208802 verkleind

2017 05 02 20.10.53 1493750208802 verkleind

Opening expositie:

dinsdag 6 juni, 15.00 uur Restaurant De Ontmoeting

 

 

Neem contact met ons op

Naam*
Vul uw naam in

Telefoonnummer*
Vul uw telefoonnummer in

E-mailadres*
Vul een e-mailadres in

Vraag / opmerking
Invalid Input

* Verplicht in te vullen

Invalid Input