Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

 Op zondag 12 augustus heeft alweer de zesde Seniorendag plaatsgevonden op het terrein van Sint Jozefoord in Nuland: het wordt inmiddels een prachtige traditie waar veel senioren naar uitkijken. Samen met de KBO’s uit Geffen, Nuland en Vinkel en zo’n 50 vrijwilligers werd een gezellige dag georganiseerd voor 150 senioren uit Geffen, Nuland en Vinkel. De dag stond in het thema van ‘Gezellig samen’.

Deze dag wordt georganiseerd in de zomerperiode, omdat veel senioren dan alleen thuis zitten. Familieleden zijn met vakantie en de activiteiten van verenigingen liggen tijdelijk stil. Tijdens de dag, die begon met een Heilige Mis in de tent die voorgegaan werd door pastoor Groen, konden de ongeveer 150 deelnemers genieten van een leuke quiz en een gezellige bingo, waarvoor de prijzen geschonken waren door de lokale middenstand. Uiteraard gebeurde dit onder het genot van een hapje en een drankje en een hoop gezelligheid.

Het was een bijzonder geslaagde dag, die mede mogelijk is gemaakt door de hulp van vele sponsoren en vrijwilligers.

De Werkgroep Seniorendag bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet en de ondernemers uit Nuland, Geffen en Vinkel van harte voor de gulle sponsoring, waarmee deze dag weer mogelijk werd gemaakt.

 

seniorendag