Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

In de laatste fase van het leven zijn veel mensen bezig met zingevingsvragen. Thema’s zoals geloof, balans opmaken, verlies, rouw en loslaten, maar ook acceptatie, aanpassing, tevredenheid en rust kunnen meer naar voren komen. Ons leven balanceert op ervaringen van zin en zinloosheid. Wanneer uzelf of uw naaste de diagnose dementie heeft gekregen, raakt dat het hart van je bestaan, met alle emoties van dien. We staan oog in oog met de vergankelijkheid van ons leven. Vinden we nog zin, en waarin dan? Gert Groen, geestelijk verzorger van Sint Jozefoord, gaat met u daarover in gesprek.


Voor wie is het bedoeld?

Mensen met dementie, mantelzorgers, familieleden en hun directbetrokkenen zijn van harte welkom. Zij kunnen op avonden als deze leren van degene die informatie geeft en van elkaar. Mogelijk ontstaan op avonden als deze ook contacten met elkaar die zich buiten deze avonden voortzetten.

Voor wie is het niet bedoeld?

De avond is - omdat het toch ook om vertrouwelijke en soms privacygevoelige zaken kan gaan - niet bedoeld voor professionals en belangstellenden die geen familiaire/persoonlijke/privé relatie hebben met dementie.

Wanneer wordt het gehouden?

Elke laatste dinsdag van de maand vindt er een bijeenkomst plaats rondom het onderwerp Dementie. De invulling en het thema van de avond zijn verschillend.


Praktische informatie:
Locatie            
Sint Jozefoord, Duyn en Daelseweg 15, 5391 EC Nuland. Ingang: Duijn en Dael-gebouw

Tijd
Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom.
Het programma start om 19.30 uur en tussendoor is er een pauze. 
De avond zal worden afgesloten om 21.30 uur.

Parkeren           Ingang: Duijn en Dael-gebouw
Sint Jozefoord heeft een parkeerplaats op het terrein. Als u door de eerste (houten) poort bent gereden, kunt u de auto na ca. 20 meter kwijt aan uw rechterhand op de parkeerplaats. Vanaf de parkeerplaats komt u via een poort op het binnenterrein. Links van u is de hoofdingang, recht voor u ziet u op ca. 50 meter het gebouw Duyn en Dael. In het gebouw Duyn en Dael bevindt zich de Parkzaal. Aan de rechterzijkant van het gebouw bevindt zich de ingang. Rechts van de deur is de deurbel. Na binnenkomst loopt u rechtsom de gang in, aan het einde van de gang komt u in de Parkzaal. Als u beschikt over een gehandicaptenkaart, dan kunt vlak voor het Duijn en Daelgebouw parkeren.

De toegang en koffie met iets lekkers zijn gratis. Heeft u behoefte aan vervoer vanuit Nuland, Vinkel of Geffen? Gelieve dit bij voorkeur 1 week van tevoren aan te geven bij Sint Jozefoord. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Sint Jozefoord telefoonnummer 073- 534 23 42 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..