Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

28 mei 2019: Indicaties en PGB

De wet- en regelgeving rond zorg is heel complex. Welke wetten zijn er binnen? Hoe en door wie wordt de indicatie of de beschikking gesteld? En als u dan gebruik zou willen maken van een persoonsgebonden budget, hoe werkt dit dan? Over deze complexe materie wil Erica van Schijndel, mantelzorgmakelaar en onafhankelijk cliëntondersteuner, u graag meer uitleg geven.

Voor wie is het bedoeld?

Mensen met dementie, mantelzorgers, familieleden en hun directbetrokkenen zijn van harte welkom. Zij kunnen op avonden als deze leren van degene die informatie geeft en van elkaar. Mogelijk ontstaan op avonden als deze ook contacten met elkaar die zich buiten deze avonden voortzetten.

Voor wie is het niet bedoeld?

De avond is - omdat het toch ook om vertrouwelijke en soms privacygevoelige zaken kan gaan - niet bedoeld voor professionals en belangstellenden die geen familiaire/persoonlijke/privé relatie hebben met dementie.

Wanneer wordt het gehouden?

Elke laatste dinsdag van de maand vindt er een bijeenkomst plaats rondom het onderwerp Dementie. De invulling en het thema van de avond zijn verschillend.


Praktische informatie:
Locatie             Sint Jozefoord, Duyn en Daelseweg 15, 5391 EC Nuland.

Ingang: Duijn en Dael-gebouw

Tijd                  Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom.

Het programma start om 19.30 uur en tussendoor is er een pauze.
De avond zal worden afgesloten om 21.30 uur.

Parkeren           Ingang: Duijn en Dael-gebouw

Sint Jozefoord heeft een parkeerplaats op het terrein. Als u door de eerste (houten) poort bent gereden, kunt u de auto na ca. 20 meter kwijt aan uw rechterhand op de parkeerplaats. Vanaf de parkeerplaats komt u via een poort op het binnenterrein. Links van u is de hoofdingang, recht voor u ziet u op ca. 50 meter het gebouw Duyn en Dael. In het gebouw Duyn en Dael bevindt zich de Parkzaal. Aan de rechterzijkant van het gebouw bevindt zich de ingang. Rechts van de deur is de deurbel. Na binnenkomst loopt u rechtsom de gang in, aan het einde van de gang komt u in de Parkzaal.

Als u beschikt over een gehandicaptenkaart, dan kunt vlak voor het Duijn en Daelgebouw parkeren.

De toegang en koffie met iets lekkers zijn gratis. Heeft u behoefte aan vervoer vanuit Nuland, Vinkel of Geffen? Gelieve dit bij voorkeur 1 week van tevoren aan te geven bij Sint Jozefoord. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Sint Jozefoord telefoonnummer 073- 534 23 42 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..