Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Bij Sint Jozefoord worden diverse activiteiten georganiseerd die ook toegankelijk zijn voor mensen van buiten Sint Jozefoord. De activiteiten zijn kosteloos te bezoeken. Wel verzoeken wij u vriendelijk om u vooraf aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij de receptie: (073) 534 23 42.

9 augustus 10.30-12.00 uur en 14.30-16.00 uur: Kunstroute bij Sint Jozefoord

Kom kunst kijken bij Sint Jozefoord. ’s Morgens en ’s middags zijn in en rond Sint Jozefoord kunstenaars van de Kunstkring De Meent aan het werk. Zij vertellen u graag over hun werk, techniek en kijk op de kunst.

14 augustus 19.00 uur: Concert MengelmOess

MengelmOess is een meerstemmig, gemengd en vooral enthousiast koor van 50+ers uit Oss. mengelmOeSS is in maart 2015 ontstaan uit een vriendenclub, die zang en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan. Zij geven op 14 augustus een concert in de serre van Zicht op Nuland, de nieuwbouw van Sint Jozefoord.

16 augustus 14.30 uur: Concert Ine van Huet

Ine van Huet is zangeres in hart en nieren.​​ Zij is sopraan met een groot stembereik en jarenlange ervaring.​ Ine zingt zowel klassiek als musical, modern repertoire en liederen uit de liedkunst waarbij zij wordt begeleid door haar pianist/organist.

ine van huet

Ine van Huet