Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Bij Sint Jozefoord worden diverse activiteiten georganiseerd die ook toegankelijk zijn voor mensen van buiten Sint Jozefoord. De activiteiten zijn kosteloos te bezoeken. Wel verzoeken wij u vriendelijk om u vooraf aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij de receptie: (073) 534 23 42.

Woensdag 4 september 14.30 uur: Concert Bart van Loon

Door zijn jarenlange ervaring en talent is Bart meer dan alleen een zanger met een mooie stem. Keer op keer weet hij op de perfecte manier op de situatie en het publiek in te spelen. Of hij nu voor 20 of voor 2500 mensen staat, het optreden zal altijd uniek en onvergetelijk zijn.

Woensdag 11 september 14.30 uur: Concert Nulands Gemengd Koor

Het Nulands Gemengd Koor is een graag geziene gast bij Sint Jozefoord. Ook dit jaar verblijden zij ons weer met een bezoekje. We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn.

Woensdag 25 september 14.30 uur: Concert Ons Muziekske

In Restaurant ‘De Ontmoeting’ bij Sint Jozefoord kunt u op woensdag 25 september, om 14.30 uur gaan luisteren naar de vrolijke klanken van Ons Muziekske, een koor met orkestje uit Berlicum. Het wordt gezellig, komt u ook?