Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Bij Sint Jozefoord worden diverse activiteiten georganiseerd die ook toegankelijk zijn voor mensen van buiten Jozefoord. De activiteiten zijn kosteloos te bezoeken. Wel verzoeken wij u vriendelijk om u vooraf aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij de receptie: (073) 534 23 42.

Vrijdag 22 september 14.30 uur: Ons Muziekske

Ons Muziekske is een muziekgroep uit Berlicum, bestaande uit 18 mannen en vrouwen.
Ze bespelen een klankrijk assortiment van instrumenten bestaande uit fluiten, klarinetten, saxofoons, tuba’s, grote en kleine trom en om het karakter van onze club af  te maken accordeons, gitaar/banjo en mondharmonica. Het repertoire is al net zo breed: van “Feestmars” tot “Blauwe Donau” en van “Chodounska”  tot een Tangomedley.

Donderdag 28 september 19.00 uur: mengelmOeSS

Let op: Het eerder aangekondigde concert van Blaaskapel De Osse Notenkrakers komt door omstandigheden te vervallen. Hiervoor in de plaats een optreden van mengelmOeSS.

Dit meerstemmig, gemengd en vooral enthousiast koor van 50+ers uit Oss, is in maart 2015 ontstaan uit een vriendenclub, die zang en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan.
Zij brengen een afwisselend repertoire van oude en nieuwe Nederlandstalige liedjes.
Voor elk wat wils! Het koor wordt ondersteund door vier enthousiaste muzikanten en de algehele leiding is in handen van dirigent Jeroen van Hulten.

mengelmoess