Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

 Activiteiten Sint Jozefoord

Bij Sint Jozefoord worden diverse activiteiten georganiseerd die ook toegankelijk zijn voor mensen van buiten Sint Jozefoord. De activiteiten zijn kosteloos te bezoeken. Wel verzoeken wij u vriendelijk om u vooraf aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij de receptie: (073) 534 23 42.

Woensdag 26 juni 14.30 uur: Zomerconcert Nulands Gemengd Koor

Het brede repertoire van het Nulands Gemengd Koor brengt voor ieder wat wils. Al jaren zijn ze van de partij op Sint Jozefoord en ook deze zomer komen ze bij ons zingen.

Zondag 30 juni 09.45 uur: Afrika Engakoor

Het Afrika Engakoor uit Nistelrode zingt lieden uit o.a. Botswana, Burundi, Congo, Ghana, Kenia, Namibië, Ruanda, Sierra Leone, Tanzania, Zimbabwe  en Zuid-Afrika. Het koor wil vreugde delen en noemt de optredens ‘avontuurlijk en blij’. Komt u meegenieten?

activiteiten senioren den bosch afrika engakoorfoto: Afrika Engakoor

Dinsdag 16 juli 14.30 uur: Trug nor vruuger

Al zo’n 30 jaar zingen de nu 20 actieve leden van Trug nor vruuger in de regio. Hoewel de naam van de groep typisch Brabants klinkt, spelen de leden zeker zoveel nationaal bekende evergreens als Brabantse. De repertoirekeuze is in de loop der jaren wat opgeschoven. Hele oude nummers zijn geschrapt en hedendaagse liedjes van bijvoorbeeld Jan Smit en Frans Bauer staan op de playlist. U bent van harte welkom.