Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

 Activiteiten Sint Jozefoord

Bij Sint Jozefoord worden diverse activiteiten georganiseerd die ook toegankelijk zijn voor mensen van buiten Sint Jozefoord. De activiteiten zijn kosteloos te bezoeken. Wel verzoeken wij u vriendelijk om u vooraf aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij de receptie: (073) 534 23 42.

Woensdag 26 juni 14.30 uur: Zomerconcert Nulands Gemengd Koor

Het brede repertoire van het Nulands Gemengd Koor brengt voor ieder wat wils. Al jaren zijn ze van de partij op Sint Jozefoord en ook deze zomer komen ze bij ons zingen.

Zondag 30 juni 09.45 uur: Afrika Engakoor

Het Afrika Engakoor uit Nistelrode zingt lieden uit o.a. Botswana, Burundi, Congo, Ghana, Kenia, Namibië, Ruanda, Sierra Leone, Tanzania, Zimbabwe  en Zuid-Afrika. Het koor wil vreugde delen en noemt de optredens ‘avontuurlijk en blij’. Komt u meegenieten?

activiteiten senioren den bosch afrika engakoorfoto: Afrika Engakoor

Dinsdag 16 juli 14.30 uur: Trug nor vruuger

Al zo’n 30 jaar zingen de nu 20 actieve leden van Trug nor vruuger in de regio. Hoewel de naam van de groep typisch Brabants klinkt, spelen de leden zeker zoveel nationaal bekende evergreens als Brabantse. De repertoirekeuze is in de loop der jaren wat opgeschoven. Hele oude nummers zijn geschrapt en hedendaagse liedjes van bijvoorbeeld Jan Smit en Frans Bauer staan op de playlist. U bent van harte welkom.

 

Woensdag 31 juli 14.30 uur: Concert Guido van de Meent

Guido van de Meent zingt en speelt Franse en Nederlandse chansons. Na zijn studie aan het conservatorium is Guido veelal werkzaam als zanger/pianist/componist van Franse en Nederlandse chansons. Nadat hij in 2008 het Concours de la Chanson heeft gewonnen heeft hij bij veel uiteenlopende gelegenheden op mogen treden. Van de Ridderzaal en ambassades tot aan Alzheimercafé's. Guido speelt Van Ramses Shaffy tot Brel, Nederlandstalig, instrumentaal etc.

Het belooft een mooie middag te worden en u bent van harte welkom om dit concert bij te wonen. Aanvang is om 14.30 uur en de toegang is gratis. Graag uw deelname vooraf bevestigen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch uw komst doorgeven aan de receptie van Sint Jozefoord: 073 534 234 2.