Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Bij Sint Jozefoord worden diverse activiteiten georganiseerd die ook toegankelijk zijn voor mensen van buiten Jozefoord. De activiteiten zijn kosteloos te bezoeken. Wel verzoeken wij u vriendelijk om u vooraf aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij de receptie: 073 534 23 42.

Vrijdag 2 juni 14.30 uur: Arie Vuyk

Vorig jaar gaf Arie Vuyk bij Jozefoord een lezing over de Mattheus Passion. Op veler verzoek is hij nu terug, en zal zijn lezing gaan over Pinksteren in de muziek. Voor componisten is het pinksterfeest als zodanig een lastig thema; er is geen dramatiek zoals bij pasen, en er zijn geen lieflijke beelden zoals bij kerstmis.

Wanneer we naar het onderliggende thema - inspiratie - kijken gaat er echter een wereld open.Arie Vuyk staat bekend als iemand die op een verrassende en boeiende manier vertelt over klassieke muziek. Komt u luisteren?

Donderdag 22 juni 14.30 uur: Zomerconcert Nulands Gemengd Koor

Het Nulands gemengd koor weet van elk optreden een feest te maken. Bij dit speciale zomerconcert, bij mooi weer in de binnentuin, moet dat ook zeker lukken. Zoals u gewend bent van het koor zullen zij een breed repertoire ten gehore brengen. U bent van harte welkom!

 

 

 

arie vuyk