Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Bij Sint Jozefoord worden diverse activiteiten georganiseerd die ook toegankelijk zijn voor mensen van buiten Sint Jozefoord. De activiteiten zijn kosteloos te bezoeken.

Wel verzoeken wij u vriendelijk om u vooraf aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij de receptie: (073) 534 23 42.

Vrijdag 5 januari 14.30 uur: Cohda-KREK

Een gezelschap van zes artiesten met een breed repertoire in Brabants dialect: allerhande soorten liedjes, van swingend tot heel stil, samen of solo, maar altijd doordrongen van een gezelligheid, die de groep bij haar live-optredens volop uitstraalt.

Vrijdag 19 januari 14.30 uur: Zangtoffel

Samenzanggroep β€œDe Zangtoffel" telt 26 leden – 9 heren en 17 dames – die worden begeleid door 3 accordeonisten en een toetsenist. Het repertoire bestaat uit smartlappen, levensliederen van vroeger en nu en Brabantse liedjes.

Vrijdag 26 jan 10.00-16.00 uur: Dream Fashion

Modeverkoop van zowel dames- als herenkleding afgestemd op het seizoen.

Vrijdag 2 februari 14.30 uur: Concert Hoge Noot Berlicum

Smartlappenkoor Hoge Noot Berlicum is ruim 15 jaar geleden opgericht en bestaat uit alleen 36 vrouwelijke leden. Het koor zingt uitsluitend Nederlandse liedjes. Het repertoire bestaat uit zowel oude als nieuwe smartlappen. Het koor treedt regelmatig op in verzorgings- en verpleeghuizen, maar neemt ook deel aan korendagen, zowel binnen als buiten. Een keer in de twee weken repeteert het koor in Den Dupsherd in Berlicum, de thuishaven van Smartlappenkoor Hoge Noot Berlicum.

Hoge noot