Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Bij Sint Jozefoord worden diverse activiteiten georganiseerd die ook toegankelijk zijn voor mensen van buiten Sint Jozefoord. De activiteiten zijn kosteloos te bezoeken. Wel verzoeken wij u vriendelijk om u vooraf aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij de receptie: (073) 534 23 42.

Woensdag 31 juli: Concert Guido van de Meent

Guido van de Meent zingt en speelt Franse en Nederlandse chansons. Na zijn studie aan het conservatorium is Guido veelal werkzaam als zanger/pianist/componist van Franse en Nederlandse chansons. Nadat hij in 2008 het Concours de la Chanson heeft gewonnen heeft hij bij veel uiteenlopende gelegenheden op mogen treden. Van de Ridderzaal en ambassades tot aan Alzheimercafé's. Guido speelt Van Ramses Shaffy tot Brel, Nederlandstalig, instrumentaal etc. Komt u luisteren?

Donderdag 8 augustus: Dogfrisbee Demoteam

Het Dogfrisbee Demoteam is een groep enthousiaste mensen die samen met hun honden de leukste hondensport beoefenen: hondenfrisbee! Tijdens deze demonstratie ziet u verschillende honden op verschillende niveau’s deze leuke activiteit beoefenen.

Zondag 11 augustus: Seniorendag

Tijdens de Seniorendag zijn alle senioren uit Nuland, Vinkel en Geffen uitgenodigd voor een gezellige dag. Op het terrein van Sint Jozefoord organiseren we met talloze vrijwilligers een dag die in het teken staat van elkaar ontmoeten. Aanmelden kan tot 27 juli met de eerder verspreide aanmeldformulieren. Indien u deze niet ontvangen heeft, kunt u u ook aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 073 5 342 342.

guido van der meent