Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Wat ga je doen?

De functieomschrijving

 Als helpende voor de nachtdienst ben je werkzaam in de directe cliëntenzorg in de nachtdienst. Je draagt zorg voor een goede verzorging en begeleiding van de bewoners overeenkomstig de daarvoor gemaakte afspraken, richtlijnen en werkmethoden. Je werkt volgens de afspraken in het opgestelde zorgplan. Daarnaast lever je een bijdrage aan een optimaal woon- en leefklimaat. Je kunt de werkzaamheden zelfstandig uitvoeren aan de hand van richtlijnen. Daarnaast ben je in staat om contact te hebben met bewoners in situaties van dagelijkse zorgverlening.

 

Wie zoeken we?

Jouw bagage

Je beschikt over een diploma helpende niveau 2 en past in het competentieprofiel. Je bent positief ingesteld en hebt affiniteit met (ouderen)zorg. Je beschikt over vakkennis die gericht is op het toepassen van gevarieerde werkzaamheden, vaardigheden, regels en voorschriften. Je kunt initiatief nemen bij het starten van de werkzaamheden en signaleert afwijkingen. Daarnaast kun je luisteren en vertrouwen wekken en stimuleren bij cliënten.

 

Wat bieden we je?

Jouw arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een werkomgeving waar JIJ het verschil kan maken. Sint Jozefoord is een organisatie waar je ideeën ertoe doen, waar de verbondenheid tussen de cliënten en de medewerkers groot is en waar overleglijnen kort zijn. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het fietsplan, mediaplan, yoga, mindfulness én schilderlessen zijn hier voorbeelden van.

De arbeidsduur ligt op 16 tot 22 uur per week voor bepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT ingedeeld in FWG schaal 25.

 

Ben jij degene die wij zoeken?

Solliciteren

Belangstellenden voor deze functie worden verzocht hun sollicitatie digitaal, vóór 28 maart a.s. te sturen
aan Esther Mencke, afdeling P&O, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rita van der Heijden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.