Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Wat ga je doen?

De functieomschrijving

Als P&O assistent ondersteun je de afdeling personeelszaken. De werkzaamheden zijn sterk variërend maar bevatten o.a. het archiveren en digitaliseren van in- en uitgaande stukken en personeelsdossiers, agendabeheer, dossiervoorbereiding en telefonische werkzaamheden. Het is dus een spilfunctie op de afdeling.

Wie zoeken we?

Jouw bagage

Nauwkeurig en gestructureerd werken is een pré. Je bent positief ingesteld. Daarnaast ben je integer en kun je goed omgaan met vertrouwelijke informatie. Het is voor jou geen probleem om met Word en Excel of andere systemen te werken. Je kunt zowel zelfstandig werken, als in teamverband. 

Wat bieden we je?

Jouw arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een werkomgeving waar JIJ het verschil kan maken. St. Jozefoord is een organisatie waar je ideeën ertoe doen, waar de verbondenheid tussen de cliënten en de medewerkers groot is en waar overleglijnen kort zijn. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het fietsplan, mediaplan, yoga, mindfulness én schilderlessen zijn hier voorbeelden van.

De arbeidsduur ligt op 8 uur per week, voor de duur van een jaar. Werktijden in overleg.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT ingedeeld in schaal FWG 10.

Ben jij degene die wij zoeken?

Solliciteren

Belangstellenden voor deze functie worden verzocht hun sollicitatie, bij voorkeur digitaal, vóór 7 december a.s. te sturen aan Esther Mencke, afdeling P&O Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Peggy Voets of Esther Mencke op 073-5342342.