Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Kom jij in beweging voor de  vacature van fysiotherapeut?


Wat ga je doen?

De functieomschrijving

Als fysiotherapeut staat bij jou de eigen regie van de cliënt voorop. De behandeling is gericht op het bijdragen aan de kwaliteit van leven. Jij hebt daarin een coachende rol naar de cliënt. Ook ben je voorlichter en adviseur naar ergo coaches, medewerkers en familie van de cliënt. Je onderzoekt en diagnosticeert cliënten en toetst de resultaten van de behandeling en evalueert ze. Daarnaast werk je samen met zowel (para)medici als verzorgend personeel.

Wie zoeken we?

Jouw bagage

We zoeken iemand die zelfstandig is en in teamverband kan en wil werken. Je bent deskundig, sociaalvaardig en kunt jezelf makkelijk inleven in de cliënt. Daarnaast ben je stressbestendig en kun je het overzicht bewaren. Je bent flexibel op momenten dat het werk dit van je vraagt. Verder is het van belang dat je prioriteiten en grenzen kunt stellen. Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding. Ervaring met werken in tweedelijns setting met ouderen is een pré/vereiste. Je werkdagen zijn verdeeld over 2 dagen waarbij voorkeur voor vrijdagochtend en de andere werkdag is in overleg.  Bovendien is er mogelijkheid tot uitbreiding van de uren tijdens vakantie van collega’s.

Wat bieden we je?

Jouw arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een werkomgeving waar JIJ het verschil kan maken. Sint Jozefoord is een organisatie waar je ideeën ertoe doen, waar de verbondenheid tussen de cliënten en de medewerkers groot is en waar overleglijnen kort zijn. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het fietsplan, mediaplan, yoga, mindfulness én schilderlessen zijn hier voorbeelden van.

Wij bieden een arbeidsovereenkomst van 8 tot 12 uur per week voor de duur van een jaar.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT ingedeeld in FWG schaal 55.

Ben jij degene die wij zoeken?

Solliciteren

Belangstellenden voor deze functie worden verzocht hun sollicitatie vóór 15 februari a.s. te sturen aan:

Esther Mencke, afdeling P&O Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Stichting Sint Jozefoord, Duyn en Daelseweg 15, 5391 EC Nuland.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Harriette Fatingan via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.