Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Wat ga je doen?

De functieomschrijving

In de huiskamer of in de kamer van de bewoner ondersteun en verzorg je de bewoner op basis van de afspraken in het zorgplan. Je werkt bewonersgericht en creëert een huiselijke sfeer die passend is bij de behoeften van de bewoners die je begeleidt en zo veel mogelijk stimuleert om de dagelijkse woonbezigheden zelf te laten doen.

Wie zoeken we?

Jouw bagage

Je hebt een afgerond diploma helpende niveau 2 en vindt het leuk om met (dementerende) ouderen te werken. Je begrijpt de gedachte achter kleinschalig wonen, eigen regie, zorgplannen en kan daar vorm en inhoud aan geven. Andere eigenschappen die in je bezit zijn: goede communicatieve- en sociale vaardigheden, een goed inlevingsvermogen, snel kunnen schakelen en prioriteiten stellen. Ook ben je flexibel inzetbaar, energiek, gedreven en heb je gevoel voor humor. Ervaring met basiszorg is een pré.

Wat bieden we je?

Jouw arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een werkomgeving waar JIJ het verschil kan maken. Sint Jozefoord is een organisatie waar je ideeën ertoe doen, waar de verbondenheid tussen de cliënten en de medewerkers groot is en waar overleglijnen kort zijn.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals onder andere onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering conform CAO VVT. Het fietsplan, mediaplan, yoga, mindfulness, een mantelzorgcoach én schilderlessen zijn hier voorbeelden van.

De arbeidsduur bedraagt 20 uur per week voor de duur van een jaar.
De salarisinschaling is FWG 25 conform CAO VVT.

Ben jij degene die wij zoeken?

Solliciteren

Belangstellenden voor deze functie worden verzocht hun sollicitatie digitaal te sturen aan
Esther Mencke, afdeling P&O Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Stichting Sint Jozefoord, Duyn en Daelseweg 15, 5391 EC Nuland.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Harriette Fatingan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.