Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Wat ga je doen?

De functieomschrijving

Als verzorgende ben je naast zorgverlener een regisseur en coach binnen het eigen vakgebied. Je bent verantwoordelijk voor de verzorgende werkzaamheden volgens het zorgdossier en binnen de gegeven procedures. Hierbij gaat het om het ondersteunen bij persoonlijke zorg én het geven van psychosociale  begeleiding/ondersteuning, gericht op zelfredzaamheid van de bewoner/cliënt.

Wie zoeken we?

Jouw bagage

Je beschikt over een afgeronde opleiding voor verzorgende IG. Als flexpool medewerker ben je inzetbaar op alle afdelingen. Je hebt inzicht in zorgprocessen die je zelfstandig kan uitvoeren, waarbij je oog hebt voor de kwaliteit van de zorgverlening. Je communicatieve vaardigheden zijn sterk, wat maakt dat je een prettige gesprekspartner bent voor alle partijen waar je mee te maken krijgt.

Wat bieden we je?

Jouw arbeidsvoorwaarden 

Wij bieden een werkomgeving waar JIJ het verschil kan maken. Sint Jozefoord is een organisatie waar je ideeën ertoe doen, waar de verbondenheid tussen de cliënten en de medewerkers groot is en waar overleglijnen kort zijn.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals onder andere onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering conform CAO VVT. Het fietsplan, mediaplan, yoga, mindfulness, een mantelzorgcoach én schilderlessen zijn hier voorbeelden van.

De arbeidsduur bedraagt 20 uur per week voor de duur van een jaar.

De salarisinschaling is FWG 35, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Ben jij degene die wij zoeken?

Solliciteren

Belangstellenden voor deze functie worden verzocht hun sollicitatie digitaal te sturen aan Esther Mencke, afdeling P&O, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Harriette Fatingan per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.