Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

Goede zorg

Indien u zorg nodig heeft, en zorg aan huis voor u niet meer voldoende is, kunt u kiezen voor verpleeghuis Sint Jozefoord. Sint Jozefoord is gevestigd in een oud klooster in een bosrijke omgeving, waar een serene sfeer en rust heerst. Hier bieden wij zorg volgens het credo van de Congregatie Dochters van Maria en Joseph, de zusters die ooit Sint Jozefoord hebben opgericht: ‘Alles vanuit verbondenheid’. Al jaren wordt onze zorg hooggewaardeerd bij cliënttevredenheidsonderzoeken en op Zorgkaart Nederland.

Kleinschalig wonen

Wij bieden verpleeghuiszorg met een kleinschalig karakter. Onze bewoners wonen in kleinschalige woongroepen, met een eigen appartement en een grote gezamenlijke huiskamer en keuken. Er wordt met elkaar gekookt en gegeten; bewoners doen kleine taken in het huishouden en ondernemen gezamenlijk gezellige activiteiten. Deze woonvorm is vooral bedoeld voor mensen met psychogeriatrische klachten, zoals dementie (Ziekte van Alzheimer of vasculaire dementie). Door het kleinschalige karakter is de geboden zorg persoonlijk en huiselijk.

Huren bij Sint Jozefoord

Bij Sint Jozefoord is een beperkt aantal kamers voor senioren die willen huren. Een voorwaarde is dat u een indicatie huishoudelijke zorg, thuiszorg of dagbesteding heeft, of gebruikmaakt van de maaltijdvoorziening van Sint Jozefoord. Op dit moment (2019) is er een wachtlijst voor huren bij Sint Jozefoord.

Zorg voor ouderen

Bent u op zoek naar verpleeghuiszorg voor uzelf of een naaste? Wilt u meer informatie over wonen met zorg bij Sint Jozefoord of wilt u een vrijblijvende rondleiding? Neem dan contact met ons op. U kunt ook alvast digitaal een kijkje nemen. 

 

 

Neem contact met ons op

Vul uw naam in

Vul uw telefoonnummer in

Vul een e-mailadres in

Invalid Input

* Verplicht in te vullen

Invalid Input

Invalid Input