Wonen, welzijn en zorg

T073 - 534 23 42

 

Alles vanuit verbondenheid

De zorg die u nodig heeft

U wilt natuurlijk het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Maar als dat niet meer mogelijk is, dan krijgt u bij Sint Jozefoord de zorg die u nodig heeft.

Sint Jozefoord biedt zorg aan

  • bewoners met dementie (Afdeling Psychogeriatrie)
  • bewoners met lichamelijke klachten (Afdeling Somatiek)
  • bewoners met lichte klachten (Afdeling Verzorging)

Voor elk van deze vormen van zorg vindt u bij ons de juiste omgeving, voorzieningen en gespecialiseerde medewerkers. Wij geven u de zorg die u nodig heeft, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt functioneren. Wij bieden verschillende woonoplossingen voor verschillende doelgroepen.

In de Producten- en dienstencatalogus vindt u een uitgebreid overzicht van de producten en diensten die Sint Jozefoord u als bewoner biedt. Wilt u weten wat Sint Jozefoord biedt voor thuiswonenden? Hierover kunt u hier meer informatie vinden. Informatie over de kosten kunt u vinden in de Prijslijst Producten- en Diensten.

Omgeving

Wonen bij Sint Jozefoord is wonen in een oud klooster, waar een serene sfeer en rust heerst. Hier bieden wij zorg volgens het credo ‘Alles vanuit verbondenheid’. Het klooster is te vinden in de bosrijke omgeving aan de oostzijde van de gemeente 's-Hertogenbosch. In de tuinen en in de bossen rond het klooster kunt u wandelen en genieten van de rust en de ruimte.

Wonen met zorg

Kleinschalig wonen is een woonvorm waarbij bewoners in eigen appartementen wonen en een huiskamer en keuken met elkaar delen. Hier wordt voornamelijk psychogeriatrische zorg verleend, gericht op mensen met dementie. Door het kleinschalige karakter voelt de zorg persoonlijk en huiselijk.

Daarnaast bieden wij verpleeghuiszorg, als u zware medische behandelingen nodig heeft door ernstige lichamelijke of psychische beperkingen. 

Onze bewoners, voornamelijk senioren, kunnen meedoen met de activiteiten die Welzijn & Recreatie organiseert. Daarnaast is er een belevingsgerichte tuin. Binnen Sint Jozefoord kan gebruikgemaakt worden van een kapsalon, een bibliotheek met duizenden grootletterboeken en luisterboeken, een ruim restaurant en een winkelvoorziening. 

 

Zorgvraag

Heeft u een zorgvraag en wilt u graag bij ons komen wonen, neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag bij het aanvragen van een indicatie.

Neem contact met ons op

Vul uw naam in

Vul uw telefoonnummer in

Vul een e-mailadres in

Invalid Input

* Verplicht in te vullen

Invalid Input